Gabriel Lazany
Gabriel Lazany

Gabriel Lazany cere o procedură specială de vot pentru pacienții internați!

Data alegerilor se aproprie, în 27 septembrie vor avea loc alegerile locale. Situația în momentul de față în contextul epidemiei nu este foarte bună iar organizarea votării în spitale poate fi destul de dificilă.

Gabriel Lazany a făcut o postare pe pagina lui de facebook prin care își expune curiozitatea referitor la modul de votare în spital, mai ales în secția COVID.

„Am și eu o curiozitate… s-a gândit cineva cum va fi organizată procedura de votare în spitale, ținând cont de contextul epidemiologic actual?

Dreptul la vot este garantat de constituție, deci, pacienții au dreptul să voteze.

Parcă și văd comisia de la secția de votare la care suntem arondați, plimbându-se prin secția COVID, îmbrăcată în combinezoane, transpirați, cărând urna mobilă, băgând în urnă buletinele de vot posibil covidate, pe care să le ducă ulterior la secția de votare și pe unde le-o mai purta valul…

ATENȚIE!!! Pentru pacienții internați, în contextul actual, trebuie prevăzută o procedură specială de vot, astfel încât să se evite orice risc de a transforma procesul electoral într-un focar național de infecție.”, a scris Gabriel Lazany.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here