Gene fir cu fir
Gene fir cu fir

Femeia întruchipează finețea și puterea într-o singură ființă, ea este acea persoană și acel sceptru care conduce lumea din spatele bărbatului. Reprezintă acea frumusețe divină pe care Dumnezeu a creat-o din pămînt pentru a da nașterii blândeții, purității, dragostei și iubirii unui altuia.

Aceasta este de multe ori stâlpul familiei și trebuie să aibă grijă de la mic până la mare de toată lumea. Deși au atâtea sarcini ele nu uită niciodată cât de important este felul în care arată și se întrețin pe măsură.

Ochii sunt mici, comparativ cu majoritatea organelor, însă rolul lor este incredibil de important. Multe dintre aprecierile noastre inconștiente despre alte persoane se bazează pe durata şi tipul contactului vizual pe care îl avem cu acestea.

Cu cât contactul vizual durează mai mult cu cineva, cu atât ne vom simţi mai apropiaţi de acea persoană.

O metodă relativ nouă de înfrumusețare este cea a genelor fir cu fir, care scot ochii în evidență și dă întregii fețe un aspect spectaculos.

Andreea Hogiu a reușit să-și îndeplinească visul de a da încredere femeilor și de a le ajuta să se simtă frumoase în fiecare zi.

Nu te poți bucura din plin de gene lungi, curbate și dese? Atunci genele fir cu fir reprezintă soluția ideală!

Când vorbim despre acest tip de gene, gândește-te exact la ceea ce sugerează numele – gene false, se­mi-per­ma­nen­te, ap­li­ca­te fir cu fir pe ge­ne­le tale na­tu­rale, care îți vor ofe­ri un efect fo­ar­te natural!

Ce trebuie să știi despre genele fir cu fir? 

Procedura de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir este foarte relaxantă pentru clientă, fără disconfort sau durere!

Înainte de aplicare, vei purta o mică discuție cu stilistul, în cadrul căreia veți stabili împreună aspectul dorit al genelor. Astfel, veți găsi o soluție personalizată, care să scoată în evidență atuurile sau care să mascheze micile defecte. Al doilea pas este alegerea, de către stilist, a genelor potrivite ție. Va avea în vedere lungimea, culoarea, curbura și curățarea genelor tale cu soluție specială (care nu conține ulei). Pregătește-te, pentru că urmează cea mai relaxantă etapă a procedurii: aplicarea propriu-zisă a fiecărei gene, fir cu fir! Acest proces va dura aproximativ o oră și jumătate, în funcție de densitatea genelor tale. În tot acest timp, extensiile vor fi lipite de genele tale naturale (doar cele mature) cu un adeziv transparent. Alegerea adezivului se va face în funcție de sensibilitatea ochilor tăi, pentru a evita eventuale alergii.

Genele fir cu fir pot fi purtate până la 4 săptămâni! Acest lucru este posibil dacă adeziunea dintre geana individuală și cea naturală este făcută cum trebuie. Fiind flexibile, practice, ușoare și rezistente la apă, dacă una dintre gene va cădea, nu va rămâne niciun spațiu gol!

Dacă ceea ce ai citit te-a captivat, atunci nu mai e timp de așteptat deoarece Andreea susține cursuri prin care învață persoanele care doresc să fie tehnician extensii gene.

Cine este Andreea?

Andreea Hogiu este o fire sociabilă și deschisă care te va ajuta să fii relaxată în timpul cursurilor pe care le susține.

Deși este o profesionistă, are foarte multă răbdare cu persoanele care vor să intre în această lume. Andreea e preocupată de ce este nou și participă cu mare interes la workshop-urile din care poate să învețe lucruri utile.

Vrei și tu sa te simți specială?

Dorința de frumos și perfecțiune s-a născut natural cu numele Andreea LASHES .

„Am creat acest brand pentru a dărui frumusețe, zâmbete și stare de bine.”

Brand-ul a luat naștere după mulți ani de experiență în domeniul extensiilor de gene, drept urmare a testării tuturor mărcilor de produse profesionale din domeniu.

Scopul? 

Lansarea pe piață a celor mai bune produse, atât pentru Lash Styliști, cât și pentru clientele acestora.

Adevărul este că nu toate produsele pentru extensii de gene sunt create egal.

Produsele sunt ideale pentru orice tehnică de volum și implică crearea evantaielor într-o secundă și aplicarea extensiilor de gene, în cel mai scurt timp posibil.

Vă prezentăm gama de lux a extensiilor de gene. Fabricate din material coreean, extrem de flexibil, moale, antialergenic si de un negru intens mat. Extensiile de gene Andreea LASHES sunt lucrate manual, de catre cei mai iscusiți experți din acest domeniu, astfel creând cele mai frumoase curburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here