Gloria 2018 Bistrița-Năsăud
Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a avut primul meci la un turneu, de tip triunghiular, în care sunt implicate Benik Most și Türinger.

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut primul amical al acestei veri, unde a învinsă de Türinger, campioana Germaniei, cu scorul de 34-26.

,,CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud participă la un turneu amical în Cehia!

Echipa a plecat în această dimineață spre Most, o localitate situată la 100 de km de Praga – capitala Republicii Cehe, acolo unde în perioada 14-16 august va participa la un triunghiular împreună cu Thüringer Handball Club din Germania și gazdele – DHK Baník Most „Černí andělé”.

Nu fac deplasarea Szilvia Szabo și Natallia Vasileuskaya (probleme medicale), Dziyana Ilyina și Natalia Savchyn (nu au viză pentru spațiul Schengen).

Turneul va avea loc într-o sala cu 1400 de locuri cu un număr limitat de spectatori, situație determinată de pandemie.

Drum bun și mult succes!
Să aveți grijă de voi!„, a declarat pe pagina de Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud!

Horațiu Pașca a declarat pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud că fetele au făcut o primă repriză bună, dar călătoria, care a durat peste 20 de ore, și-a spus cuvântul, deoarece în partea a doua a jocului, echipa din Germania a avut mai multă energie, câștigând meciul!

,,O primă repriză bună facută de jucătoarele noastre, însă călătoria de peste 20 de ore și-a pus amprenta pe jocul nostru și în a doua parte nu am mai reușit să ținem ritmul cu echipa din Germania. Am făcut o a doua repriză proastă, cum demult nu am avut, cu 21 de goluri primite și doar 14 marcate. Sper să reușim să ne odihnim în seara aceasta pentru ca mâine în partida cu DHK Banik Most să arătăm un alt handbal.

Sursa foto: DHK Banik Most

Sursa info: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here