CSM București
CSM București

Claudia Andreea Dima este noua jucatoare a echipei CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud! Aceasta se transferă chiar de la CSM București.

Claudia Andreea Dima, inter dreapta: „Sunt foarte bucuroasă că am ocazia să îmi continui cariera la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud și să fac parte din acest proiect frumos. Sunt sigură că vom avea rezultate foarte bune și că ne vom atinge toate obiectivele cu muncă și răbdare. Aștept momentul când voi fi apta 100% pentru joc pentru a ajuta echipa cât mai mult. Îmi doresc să evoluez și să cresc valoric alături de echipă, dar și individual.”

Claudia Andreea Dima a început handbalul în anul 2010 în cadrul echipei CS Art din Galați, alături de care a câștigat medalia de bronz la turneul final rezervat junioarelor III în anul 2016. Tot în 2016, jucătoarea a mai câștigat o medalie de aur cu naționala de cadete a României la Jocurile Mediteraneene, dar și un loc II obținut alături de celelalte tricolore la Trofeul Carpați. Anul 2018 i-a adus debutul la CSM București, alături de care a câștigat argintul la turneul final de junioare I.

Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here