surorile Moroianu
surorile Moroianu

Surorile Moroianu au ajuns ambele la Bistrița. Andra Moroianu, selecționata de la tineret, de acum două sezoane, iar acum Ancuța – portar din Divizia A.

Mulți le cunosc pe surorile Moroianu. Au preferat performanța și au făcut destul de repede pasul spre handbalul de calitate. Acum este rândul Ancuței să își treacă în palmares încă o echipă bună din România, chit că de Divizie, antrenată de Mihaela Evi.

Ancuța Andreea Moroianu, portar: „Am ales cu încredere CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Cred că este una dintre cele mai bune echipe din țară, iar clubul bistrițean îmi poate oferi condiții optime pentru a performa în acest sport. Un alt motiv pentru care am ales această minunată echipă este că pot juca alături de sora mea, Andra la cel mai înalt nivel, atât în Liga Florilor cât și în Cupele europene!”

Ancuța Andreea Moroianu a început să practice handbalul la vârsta de 11 ani la CSS 1 Constanța, sub coordonarea prof. Roxana Damian. Alături de echipa constănțeană a participat în 2018 la turneul final.
Și-a continuat cariera la CS Dacia Mioveni 2012 (2016-2018), echipă cu care a participat și la barajul pentru promovare, iar mai apoi la CSU Știința București (2018-2020).
Portarul Gloriei 2018 are în palmares și o convocare în stagiul de pregătire al naționalei României de Beach handbal.


Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here