Hai să vorbim despre droguri – un proiect inițiat de părintele Paul Gavriloaie din Sîngeorz-Băi.

Părintele Gavriloaie își dorește să fie cât mai aproape de tineri și demonstrează acest lucru prin activitățile pe care le-a desfășurat cu tinerii de-a lungul timpului.

Acum în perioada de vara la Sîngeorz-Băi sunt găzduiți sute de copii carese distrează în tabere și totodată sunt îndrumați și sprijiniți de către părintele Paul Gavriloaie.

Tinerii sunt norocoși să fie contemporani cu Părintele Paul Gavriloaie care este un exemplu pozitiv.

Tot la Sîngeorz-Băi, Părintele construiește o Biserică nouă care pentru mulți tineri este ,,Acasă”.

Implicare, iubire, apreciere, le găsim pe toate în biserica pe care o păstorește încât bisericuța mică cum ii spun cei care i-au calcat pragul chiar a rămas mică.

În data de 4 august, la ora 19:00 în curtea Centrului Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi are loc o întâlnire pentru tineret cu tema „Hai să vorbim despre droguri”.

Invitat la această întâlnire este Sorin Gadola, fondatorul festivalului UNTOLD, el va vorbi deschis cu tinerii și le va oferi sfaturi și îndrumări referitoare la tema propusă.

Întâlnirea se va încheia cu un foc de tabără și muzică folk.

Partenerii în acest proiect sunt: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria orașului Sîngeorz-Băi, Agenția Națională Antidrog C.P.E.C.A Bistrița-Năsăud, Centrul Cultural „Iustina Sohorca”, Pov21, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here