selecționată la tineret
selecționată la tineret

Cea de a doua echipă a Gloriei Bistrița Năsăud antrenată de Mihaela Evi o aduce de la Târgu Mureș pe Munteanu Korodi Krisztina. A fost convocată în 2019 la lotul național de tineret a României.

Munteanu Korodi Krisztina, inter stânga: „Am ales CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud cu încredere și convingerea că ne vom atinge toate obiectivele. Vom avea nevoie de timp pentru adaptare, dar sunt convinsă că vom deveni o familie și vom crește valoric în fiecare zi. Îmi doresc să performez atât individual, cât și cu echipa.”

Munteanu-Korodi Krisztina a început handbalul în anul 2015 la vârsta de 14 ani, la Clubul Sportiv Școlar din Odorheiu Secuiesc, sub îndrumarea profesorilor Mester Zsolt și Sándor Aliz.
În 2017 a devenit jucătoarea SZNKK – Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub, alături de care a evoluat în Divizia A. Doi ani mai târziu a fost împrumutată la CSM Târgu Mureș, pentru o jumătate de sezon. Împreună cu echipa din Târgu Mureș, pregatită de prof. Mihaela si Claudiu Evi a devenit campioană națională la junioare I.
Krisztina deține mai multe selecții la lotul național de junioare de Beach Handbal. A participat în anul 2017 la Campionatul European din Croația și în 2018 la cel din Muntenegru.
Sfârșitul anului 2019 i-a adus și prima convocare la lotul național de tineret al României.


Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here