În perioada 26 februarie – 5 martie, va avea loc stagiul de pregătire centralizată a echipei naționale de handbal feminin a României. Acest eveniment va avea loc în Poarta Transilvaniei, mai precis în județul Bistrița-Năsăud, o zonă pitorească situată în mijlocul munților.

Acest stagiu de pregătire este foarte important pentru echipa noastră, deoarece le va oferi jucătoarelor posibilitatea de a se pregăti intensiv înainte de competițiile importante. În plus, acesta va include și meciuri de pregătire împotriva selecționatei Ucrainei, care va oferi un test valoros pentru jucătoarele noastre.

Antrenorul Florentin Pera a convocat trei jucătoare de la echipa noastră pentru acest stagiu: Cristina Laslo, Yuliya Dumanska și Bianca Bazaliu. De asemenea, preparatorul fizic al echipei noastre, Ștefan Ciuntu, a fost de asemenea inclus în lot.

Suntem foarte mândri de aceste jucătoare și de faptul că fac parte din echipa noastră națională de handbal feminin. Suntem siguri că acestea vor face o figură frumoasă la acest stagiu de pregătire și că vor reuși să-și aducă contribuția la succesul echipei noastre în competițiile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here