Vineri, 2 iulie 2021 are loc prima petrecere în aer liber de după examene organizată de POV21 împreuna cu Way Too Far Rock Festival!

Evenimentul „HillTop Party: No more exams!” va avea loc în Bistrița – Wonderland Skiing Resort (incinta concertului Alternosfera din 3 iulie), iar intervalul orar de desfășurare este 20:00 – 02:00.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, acesta putând fi achiziționat doar la intrarea în perimetru. Participanții se vor bucura de tarabele cu mâncare și de barul pus la dispoziție pe toată durata evenimentului.

Pentru a avea acces, participanții trebuie să îndeplinească una din următoarele condiții:

  • au fost vaccinați
  • au avut virusul
  •  își fac un test rapid la intrare contra unei sume de 15 lei.

Minorii pot intra doar cu bilet + mască, fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Seria de evenimente HillTop marca POV21 se află anul acesta la a treia ediție și marchează începutul verii în stilul petrecerilor caracteristice, deja bine cunoscute de către bistrițeni prin edițiile anterioare, HillTop 2019 și HillTop 2020.

Atmosfera de petrecere va fi întreținută de cei doi DJ: The Real Xperience și Filantropic.

Producătorul și DJ-ul român, Radu Moldovan, este născut la Bistrița și este fondatorul proiectului The Real Xperience, care a luat naștere în 2011. Stilul său este eclectic, de ultimă generație, o fuziune între Progressive House, Deep House și Tech House. Mutat în Marea Britanie, a început să facă muzică în unele dintre cele mai grozave cluburi precum, Ministry of Sound, The Cube Project, Aquarium și Traffik.
Andrei Lupsan aka Filantropic este pasionat de mixurile de sunete și și-a început călătoria muzicală la doar 16 ani, urmând liceul de muzică și absolvind studiile Academiei de muzică din Cluj-Napoca. După ce a obținut cunoștințele necesare, Andrei a început să facă muzică în orașul adoptiv. A cântat în numeroase locuri și festivaluri precum Delahoya și Midi club. Specificul lui Andrei este amestecul dintre muzica minimală, deep tech și break-beat.

Link event: https://fb.me/e/Q0DtFtwJ

Vă așteptăm cu drag la cel mai tare party al sezonului!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here