Dracula
Dracula

Compania Îndemânare Construct SRL a cumpărat Hotelul Dracula de la Tihuța.

Luni a avut loc licitația, în format online, iar prețul de achiziție a fost de 1,6 milioane de euro( fără TVA).

„Credem că turismul are un potențial imens în țara noastră, iar Dracula este cel mai cunoscut brand al județului și poate cel mai cunoscut al României. Planul nostru este ca în câțiva ani <draculiștii> din toată lumea să descopere ținutul contelui Dracula, descris de Bram Stoker în faimosul său roman, adică Borgo Pass (Pasul Bârgăului / Tihuța). Iar hotelul nostru – castelul lui Dracula – alături de investițiile pe care le gândim pe lângă el, va sta în centrul acestei povești!

Cu siguranță au fost mai multe entități și persoane interesate de licitație, noi ne bucurăm că am reușit să păstrăm castelul în proprietatea unor antreprenori bistrițeni. Lucrăm deja la strategia de investiții, vom lansa curând un concurs de idei pentru arhitecți. Vrem să menținem și să dezvoltăm ideea de castel, de ev mediu, de mister, însă vom adăuga elemente surprinzătoare, care trezească interesul oricărui turist din lume. Mai multe vom putea spune după ce conturăm foarte clar aceste planuri” a declarat Darius Simionca, unul dintre propietarii companiei pentru BistrițaBusiness.

Compania Îndemânarea Construct este o companie care produce materiale și agregate pentru construcții, prefabricate din beton pentru infrastructura drumurilor, în confecții metalice și prelucrări metalice și în producția de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here