sub influența alcoolului
sub influența alcoolului

Pe data de 11 februarie, polițiștii din Secția 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie în vârstă de 29 de ani, din Bistrița. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, același autoturism a fost oprit în trafic și la volan se afla soțul femeii, în vârstă de 31 de ani, din Bistrița. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost și el condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 7, în localitatea Jelna, un autoturism la volanul căruia se afla o femeie, de 29 de ani, din Bistrița.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au condus-o la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, iar în municipiul Bistrița, au observat în trafic același autoturismul pe care-l condusese femeia, în momentul depistării.

Au efectuat semnale de oprire, iar la volan a fost identificat soțul acesteia, un bărbat de 31 de ani, din Bistrița. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cazul a fost preluat de către polițiștii rutieri din Bistrița, conducătorul auto fiind și el condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea prevăzută la articolul 336 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here