Maraton de vaccinare

În acest final de săptămână, la B1 Shopping Bistrița va avea loc un nou maraton de vaccinare, „Pfizer Summer Party”, organizat sub forma de Drive-Thru, dar deschis și persoanelor care nu se prezintă cu autovehiculul.

Astfel, sâmbătă 10 și duminică 11 iulie, între orele 8.00 și 20.00, două echipe de vaccinare vor administra serul Pfizer, care poate fi administrat persoanelor cu vârsta minimă de 12 ani.

Subprefecții Atilla Décsei și Lorand Toth au fost alături de medici, asistente și voluntari, transmițând mulțumirile pentru implicarea în activitățile de imunizare, încurajând totodată persoanele vaccinate care au ales să facă un gest de solidaritate pentru sănătatea comunității.

„Serul Pfizer oferă protecție față de tulpina Delta. Fiți și voi alături, vaccinați-vă pentru sănătatea voastră, a celor dragi și a celor vulnerabili! Vă așteptăm la vaccinare, cu mașina sau pe jos, fără programare, doar cu buletinul! Și minorii care au minimum 12 ani pot să se vaccineze cu acordul scris al unui părinte!”, este mesajul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de imunizare în acest sfârșit de săptămână este să veniți cu mașina sau pe jos, să prezentați actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl puteți descărca de aici.

De asemenea, de menționat este și faptul că accesul pentru vaccinarea Drive-Thru se face de pe str. Grănicerilor (zona poligon).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here