Primăria Bistrița
Primăria Bistrița

După ce primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă epidemiologică în ceea ce privește Primăria Bistrița!

După efectuarea anchetei epidemiologice șapte persoane au fost carantinate.

Conform declarațiilor directorului DSP Bistrița-Năsăud, dr. Anca Andrițoiu, printre cele șapte persoane carantinate se numără și directorul economic al instituției, Nicolae Scurtu, și secretarul municipiului, Floare Gaftone.

,,În general, regulile în Primăria Bistrița s-au respectat. Nu s-a intrat decât cu mască, toate întâlnirile pe care domnul primar le-a avut au fost de maxim 20 de minute, a intrat una sau cel mult două persoane la dânsul. Nici pe holuri nu au așteptat oamenii, mai degrabă au fost ținuți afară din Primărie. Deci în general regulile s-au respectat, dar totuși am carantinat persoanele care au venit mai mult în contact cu domnul primar, cum e directorul economic cu care a făcut bugetul sau secretarul municipiului care a primit toate hârtiile pe care să își pună viza”, a precizat dr. Anca Andrițoiu.

În afară de cele șapte persoane carantinate, angajate la Primăria Bistrița, două persoane au mai fost carantinate. Este vorba despre soția și soacra primarului Ovidiu Crețu, care au fost testate și urmează să primească rezultatele!

DSP Bistrița-Năsăud monitorizează, în perioada următoare, situația din Primăria Bistrița.Instituția a avut parte și de o acțiune de dezinfecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here