Porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor va fi închisă pentru traficul auto după data de 16 august și până la finalizarea lucrărilor.

Sensul giratoriu de la intersecția cu strada Crinilor va rămâne deschis.

Curând pe site-ul Primăriei Bistrița va fi disponibilă planșa cu traseele auto alternative pentru perioada în care circulația în zonă va fi oprită.

„Lucrările pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului vor începe mai repede, în urma discuțiilor cu executantul MIS Grup.

Din data de 8 august, se va interveni pentru devierea rețelelor de utilități în zona viitorului pasaj subteran înspre Piața Decebal, iar circulația va fi restricționată.

După 16 august, vor începe efectiv lucrările de realizare a pasajului, traficul auto urmând să fie închis pe porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor. Sensul giratoriu de la intersecția cu strada Crinilor va rămâne deschis.

Pe site-ul Primăriei Bistrița va fi disponibilă planșa cu traseele auto alternative pentru perioada în care circulația în zonă va fi oprită.”, a declarat primarul orașului Bistrița, Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here