Beesers

Începând de luna aceasta, locuitorii orașului Bistrița-Năsăud pot beneficia de consultații de specialitate și îngirijire medicală la domiciliu prin intermediul platformei Beesers.

Prin aplicație pot fi rezervate următoarele servicii: administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecții, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi, tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, vaccin, servicii de consiliere psihologică.

La nivel mondial, una dintre principalele provocari ale categoriei de vârstă de peste 65 de ani și al treilea factor de risc este singuratatea. În plus, raportul publicat de Consiliul Concurenței în 2019 evidențiază o acoperire generală de 8% între nevoia estimată dintre numărul total de pacienți care aveau nevoie de astfel de servicii medicale și cei care beneficiază de acestea.

Astfel, programările consultațiilor sau tratamentelor se pot efectua și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș sau țară cu pacienții aflați în România (Ex: părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat).

După ce a descărcat aplicația pe telefonul mobil, utilizatorul se conectează cu un cont nou sau cu adresa de Google/Facebook/AppleId, introduce adresa de domiciliu, selectează specialistul după preț și după evaluările celor care au rezervat înaintea lui și plasează cererea.

Mai mult decât atât, pacienții aflați sub tratament pot beneficia o rezervare multiplă, care oferă acestora posibilitatea rezervării aceluiași serviciu de mai multe ori. Achiziționarea de pe site a pachetelor de servicii precum: pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachetul de pregătire a intervențiilor medicale, vine cu analize de sânge incluse.

„Prin Beesers ne dorim să aducem comunității servicii medicale specializate în confortul casei într-o manieră: predictibilă, trasabilă și monitorizabilă. Predictibilă pentru că va putea oferi serviciul medical pacientului împreună cu specialistul în zilele și la orele stabilite, conform schemei de tratament, trasabilă pentru că va fi informat în permanență cu privire la cine a realizat vizitele medicale și monitorizabilă pentru că se va mentine permanent contactul cu specialistul medical. Astfel, prin respectarea pașilor indicați de platformă, pacientul poate beneficia de serviciile medicale de care are nevoie fără a fi necesară deplasarea la un cabinet de specialitate, în cel mai scurt timp.” , spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. În portofoliul Beesers se regăsesc acum servicii medicale oferite de GEIGER MARIUS PFA.

Aplicația Beesers poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe pot alege din listă serviciul de care au nevoie și furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul comenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here