Un incendiu minor a avut loc în subsolul Insituției Prefectului Bistrița-Năsăud azi noapte, în jurul orei 01:00. Cel mai probabil, sursa acestui incident a fost o priză defectă. Jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții a fost cel care a sesizat incendiul, anunțând imediat pompierii.

Deși incediul a fost stins în scurt timp, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru aproximativ 10 unități administrativ-teritoriale. În subsol erau depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare. Acestea au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi, reprezentanților locali.

După ce pompierii au stins incendiul, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta. De asemenea, multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse. Așadar, condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here