Cocian Răzvan, cunoscut ca și Navzar are 26 de ani și face muzică de aproape 10 ani. Lucrează la primul album solo intitulat „Rămân Loial”, iar „Inimă de gheață” este una din piesele de pe acest album.

Își dorește ca prin muzica lui să nu ofere răspunsuri ci să facă ascultătorul să își pună întrebările potrivite.

Navzar: „Îmi plac discuțiile deep și prefer oricând o seară liniștită cu un vibe bun pentru că de obicei de aici îmi vine și inspirația pentru piese noi.”

Cum a apărut piesa „Inimă de gheață”?

„Piesa a apărut mai mult ca o promisiune.
Am invitat-o pe Nico pentru altă piesă, avea temeri în privința asta, îi era frică și mereu zicea că „dacă nu sună bine?”

Mi-a spus că nu a avut susținere și de fiecare dată când a încercat să schimbe puțin stilul cei apropiați nu i-au oferit susținere și i-au recomandat să rămână pe același stil.

Când mi-a spus asta, oarecum i-am făcut promisiunea că oricum ar fi, o să facem o piesă în așa fel încât nimeni să nu mai poată vreodată să-i spună că nu merită să schimbe stilul.”, ne-a povestit Navzar.

Piesa este un remake al piesei „Motive” care apare pe mixtapeul „Visele de azi/Realizări de mâine”.

Ea reprezintă povestea orgoliilor într-o relație pănă în punctul în care despărțirea devine unica soluție.

„E etapa în care unul trage să nu se dărâme totul, celălalt neînțelegând sacrificiile, urmând ca atunci cand își dă seama, riscul să fie prea târziu este destul de mare.”, declară Navzar.

Cine este Nico?

Numele ei este Burduhos Nicoleta și are vârsta de 25 de ani.
Talentul ei a fost descoperit de către educatoarea ei.
La vârsta de 5 ani a participat la primul ei concurs intitulat ,,Top Top Mini Top” și de acolo a început drumul meu în muzică.

Apoi a urmat studiile în muzică încă din clasa I-a la ,,Școala de Muzică” intitulată acum ,,Liceul de Muzică Tudor Jarda”.

De-a lungul anilor a participat la diverse concursuri și festivaluri naționale și internaționale prin intermediul Ansamblului Folcloric Dorulețul și Ansamblul Folcloric Baladat.

Pentru continuarea studiilor în domeniul muzicii a urmat Academia de Muzică Gheorghe Dima, licența și masterat.

În prezent activeză în Grupul Vocal ,,Poarta Someșurilor” coordonat și pregătit de Felix Galan.

„Mereu am vrut să cochetez cu muzica ușoară, însă nu am avut destul curaj necesar pentru a face acest pas.
Datorită lui Răzvan și propunerii sale în privința unei colaborări am reușit să prind curaj și să trec peste această reținere.”, a declarat Nico.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here