Inspectoratul de Poliție
Foto: Poliția Română

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud scoate la concurs 12 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 11 posturi de ofițeri de poliție și 1 post de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile: comunicații și informatică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, prevenirea criminalității.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Urăm succes tuturor candidaților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here