Pe data de 6 octombrie, în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din Năsăud, se va desfășura un eveniment special, pregătit cu multă grijă și dedicare de către Clubul Copiilor Năsăud, în colaborare cu un grup remarcabil de tineri voluntari. Acești tineri extraordinari, printre care se numără Alex Afrențoaie, Bianca Rus, Dinuța Cloșcă, Cosmin Rus, Andreea Bozomală, Alexandru Bahrin și Cornel Rus, și-au unit forțele, dedicarea și pasiunile pentru a oferi un spectacol memorabil.

Tinerii vor aduce pe scenă momente pline de umor, jocuri tradiționale, acorduri muzicale și bucurie. Scopul profund al acestui spectacol este să recunoască și să celebreze persoanele vârstnice din comunitate, care reprezintă adevărate modele de caracter, voință și răbdare.

În tumultul vieții noastre agitate, acești tineri doresc să transmită un mesaj de apreciere și respect pentru înțelepciunea și experiența acumulate de către persoanele vârstnice. Ei înțeleg că aceste valori pot fi dobândite doar cu mult efort și învățare de la acești adevărați mentori ai comunității noastre.

Așadar, spectacolul este un semn de respect adus vârstei și învățămintelor prețioase pe care le pot oferi celor mai tineri în drumul lor prin viață. Este un gest de iubire și recunoștință față de cei care au contribuit la formarea noastră și ne îndrumă cu înțelepciune în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here