Poarta Transilvaniei
Poarta Transilvaniei

Joi am asistat la cea mai spectaculoasă lansare și prezentare de brand din județul Bistrița-Năsăud!

 Silvia Țogorean pictează pe lemn și este una dintre persoanele care păstrează Poarta Transilvaniei deschisă, către inima meșteșugăriei din Județul Biștrița-Năsăud.
Bogdan Rus a fost reprezentatul brandului Chef Nina Rus și Pastrăvăria Rin. Acesta ne-a arătat câteva dintre produsele la care mama sa adaugă, de fiecare dată, acel strop de ,,magie”.

Oaspeții se conving singuri de acest lucru, degustând unele dintre cele mai bune produse din județul nostru, fiind 100% naturale.
Lazăr Radu Matei
ne-a mărturisit că și-a început activitatea ca stupar încă din anul 2011, iar totul e acum din pasiune, și nu se mai poate numi afacere.

Am aflat că mierea de pe plaiurile bistrițene se obține prin muncă, migală și atenție de la cele mai harnice ființe – albinele.

Poarta Transilvaniei ne poartă pe meleagurile mierii vii, diferită față de cea din comerț, o miere originală marca Regina Florilor!
Țuica de pere a Asociației Familiale ,,Angelini” a ajuns pe toate continentele lumii, fiind 100% naturală.

Cam atât de bun e acest produs din Bistrița-Năsăud, adus pe piață din 1960. Calitatea este dată de vechimea băuturii cu mari temperaturi, cât și de fructele cultivate din propria livadă, ori de la producătorii locali, așa cum ne-a mărturisit Ioan Angelini.

 De asemenea, la eveniment au fost invitați cei de la ROMSILVA – Parcul Național Munții Rodnei, Poll Lucia Mihaela, director al Parcului, alături de colega sa, Alina Hădărău, ce este IT-ist.

Acestea ne-au povestit toată munca pe care o depun în cadrul Parcului Național, însă au îndemnat oamenii să vină să vadă cu ochii lor, frumusețile necontenite ce urmează a fi văzute odată cu trecerea Porții Transilvaniei.

POARTĂ-n suflet Bistrița-Năsăud!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here