Alexandra Buburuzan
Alexandra Buburuzan

Vreau să vă prezint o tânără artistă de pe Valea Someșului, Alexandra Buburuzan. A început să cânte de la o vârstă fragedă, neștiind foarte multe atunci, însă de la vârsta de 14 ani și-a luat în serios cariera muzicală și a simțit cu adevărat ce înseamnă muzica.

Dragostea, adevărată dragoste pentru muzică a venit undeva pe la 14 ani atunci când deja îmi conștientizam talentul pe zi ce trece și simțeam din adâncul sufletului că îmi doresc să urmez acest drum, a spus artista.

Pe lângă faptul că este cântăreață, Alexandra este și învățătoare în Municipiul Timișoara, iubește copiii și meseria pe care și-a ales-o.

Alexandra Buburuzan are 25 de ani și s-a născut în Rodna unde și-a petrecut și frumoasa copilărie.

Vă invit să o descoperiți și să aflați lucruri noi despre ea.

Povestește-ne cum a început totul și de la ce vârstă ai început să cânți?

Bună, Gina! Mă bucur mult că ne putem auzi prin intermediul acesta! Mi-am descoperit pasiunea destul de micuță, dar atunci muzica era percepută doar ca la nivelul unui copil. Cântam frumos, poate mai frumos decât alți copii, dar nu știam unde va duce acest lucru. Dragostea, adevărată dragoste pentru muzică a venit undeva pe la 14 ani atunci când deja îmi conștientizam talentul pe zi ce trece și simțeam din adâncul sufletului că îmi doresc să urmez acest drum.

Cum a fost copilăria ta, având în vedere faptul că ai început să cânți de la o vârstă fragedă?

Am avut o copilărie frumoasă. Copilăria de pe vremea noastră era oricum mai specială, deci și a mea a fost așa, dar lucrul care mă diferenția de alți copii era maturitatea. Trăind în anturajul „oamenilor mari”, am preluat și eu mult din acest comportament. Nu îmi pare rău absolut deloc, deoarece toate evenimentele petrecute în copilărie se văd în omul care sunt astăzi și sunt mândră de ce a sădit viața în sufletul meu.

Care a fost ceea mai mare realizare a ta pe plan muzical?

Sincer, tot ce am realizat pe plan muzical pentru mine este la fel de important. Nu pot să aleg. De la prima apariție pe scenă, până la parcursul meu de astăzi toate au o semnificație diferită și unică. În fiecare proiect muzical pun suflet, mă dedic, fiecare eveniment la care particip îl trăiesc alături de oamenii care mă aleg.

Cum ți-a afectat pandemia cariera muzicală?

În această perioadă, singurul lucru care a fost afectat a fost faptul că nu am putut să îmi desfășor activitatea și să fiu prezentă la majoritatea evenimentelor de anul acesta din cauza restricțiilor. Evenimentele nu s-au anulat, am făcut tot posibilul să găsim date disponibile, pentru anul viitor. Chiar dacă agenda mi-a dat puține bătăi de cap, am făcut tot posibilul să nu îmi dezamăgesc publicul care mă iubește.

Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică?

Pasiunile mele s-au concretizat în meserii în cele din urmă. Îmbin cu drag meseria de dascăl cu cea de artist. Sunt învățătoare la o școală foarte frumoasă din municipiul Timișoara.

Ai avut vreun moment când ai vrut să renunți la muzică? Dacă da, care a fost motivul?

Daaaaa, chiar foarte multe momente și nu mi-e groază să recunosc asta! Întotdeauna a triumfat iubirea pentru muzică și vocea mea interioară care îmi spunea că eu sunt făcută pentru asta. Motivul a fost lumea înconjurătoare și nedreptățile în unele situații.

Ce părere ai despre industria muzicală din acest moment?

Părerea mea este că lumea nu apreciază calitatea. Foarte mulți oameni se lasă păcăliți de imagine, de prostie și neglijează adevăratul talent. Păcatul cel mai mare e că se promovează prostia și nu adevăratele valori!

Cu cine ți-ai dori să colaborezi pe viitor?

Am multe colaborări cu colegi dragi și artiști desăvârșiți, dar pe viitor nu îmi doresc să mai colaborez cu nimeni deocamdată. Am un proiect muzical alături de un cunoscut artist și un prieten minunat, pe care îl voi dezvălui la momentul potrivit.

Care sunt planurile tale muzicale pe viitor?

De obicei nu divulg planurile mele de viitor, dar am o melodie specială alături de viitorul meu soț pe care urmează curând să o lansez, prima de altfel .

Povestește-ne un moment neplăcut care ți s-a întâmplat la vreun spectacol sau eveniment la care ai participat.

Nu îmi amintesc momente neplăcute de la evenimente, deoarece cele frumoase clar le întrec pe celalate, dar fiecare artist cunoaște acei 2, 3 oameni pătimași de dimineață care nu se lasă duși acasă, atunci când mirii sunt și ei obosiți și tu trebuie să ajungi la alt eveniment după ce ai întârziat deja o oră, nu reușești să dormi absolut deloc, iar la celălalt eveniment trebuie să fii „ca nou”.

Îți mulțumim pentru timpul acordat și îți urăm mult succes în tot ceea ce faci!

Vă mulțumesc frumos și eu pentru ca v-ați gândit la mine și vă doresc multe realizări și sincere felicitări pentru ceea ce faceți! Până când viitorul va suna mai promițător vă transmit calde îmbrățișări virtuale și aștept cu drag să ne putem îmbrățișa și altfel!

Vă invit să-i ascultați minunata voce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here