Pop Viorel
Pop Viorel

După ce consilierul local Marton Virgil, reprezentant al PER Bistrița, a anunțat că Viorel Pop a decedat, noi informații ne spun că acesta ar fi murit de Coronavirus.

Avocatul Ioan Someșan a făcut public pe Facebook faptul că Viorel Pop ar fi murit de Coronavirus, la spital: ”Tocmai am aflat o veste deosebit de tristă: expertul topograf Pop Viorela decedat în spital, după ce a fost infectat cu coronavirus. Eu aflasem că e mai bine. Boala a luat-o sigur de la un client inconștient și egoist, care, stimulat de unii politicieni ticăloși, nu s-a protejat”.

Iată întregul său mesaj:

Tocmai am aflat o veste deosebit de tristă: expertul topograf POP VIOREL a decedat în spital, după ce a fost infestat cu coronavirus. Eu aflasem că e mai bine. Boala a luat-o sigur de la un client inconștient și egoist, care, stimulat de unii politicieni ticăloși, nu s-a protejat.

NU MĂ POT ABȚINE: să-i ia dracu pe toți pesediștii care au criticat mereu Guvernul Orban pentru măsurile luate, au insistat pentru anularea măsurilor și au popularizat lipsa de periculozitate a virusului, ba mai mult, cu ajutorul Curții Constituționale, au cerut adoptarea prin lege de către Parlament a măsurilor de protecție, nu prin ordin al ministrului sănătății, cum prevede deja legea nr.95/2006 adoptată de Parlamentul României și care este în vigoare, deci valabilă.

Guvernul s-a supus, a redactat și depus la parlament un proiect de lege, dar adoptarea acestei legi s-a tot amânat. Subliniez faptul că o astfel de lege NU ERA NECESARĂ ! DE CE ? PENTRU CĂ AVEM DEJA LEGISLAȚIE ÎN DOMENIU! Avem art.34 din Constituție:

(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.

(2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.
Avem art. 25 din Legea sănătății nr.95/2006
(1) Instituţiile şi unităţile sanitare care asigură asistenţa de sănătate publică, în cazul apariţiei unui focar de boală transmisibilă, precum şi în situaţia iminenţei izbucnirii unei epidemii, au obligaţia să dispună măsuri specifice.
(2) Măsurile privind prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epidemii, precum şi bolile transmisibile pentru care declararea, tratamentul sau internarea SUNT OBLIGATORII și SE STABILESC prin ORDIN AL MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII.

Vă rog să mă verificați și să realizați cum PSD și Curtea Constituțională pesederizată își bat joc de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here