Ioan Turc
Ioan Turc

Ioan Turc, noul primar al Municipiului Bistrița, a făcut prima declarație după trei zile de la intrarea în noua sa funcție. Edilul a participat la o ședință în capitală, în cadrul căreia s-a stabilit faptul că va fi prielinică o negociere cu PMP și Partidul Verde. Decizia de a nu se alia cu PSD la nivel local, a fost luată în unanimitate.

,,Am participat astăzi, la București, la ședința Biroului Politic Național al PNL, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obținute în alegerile locale.

La propunerea președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a fost luată în unanimitate decizia de a nu se face la nivel local niciun fel de alianță cu PSD.

În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, vom constitui majorități cu aliatul USR PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde, plecând de la premisa că și aceste formațiuni își doresc, alături de liberali, o schimbare totală a felului în care se face administrație publică.” a transmis Ioan Turc pe pagina sa de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here