Primarul Bistriței, Ioan Turc, a făcut un control al temperaturilor la Liceul de Muzică. Această verificare a fost făcută în urma unei sesizări primite din parte unui părinte conform căruia în clasele Liceului de Muzică erau temperaturi foarte scăzute.

Ioan Turc a declarat următoarele : „Ieri am fost sesizat de către un părinte că la Liceul de Muzică este foarte frig în clase. Cu toate că nu sunt încă învestit ca edil, am luat legătura cu cineva din Primăria municipiului și am înțeles că problema era birocratico-tehnică: trebuia să fie pusă în funcțiune instalația de încălzire. Prin urmare, am solicitat rezolvarea de urgență și s-a putut.”

 

De asemenea, el a declarat : „Tot ieri am aflat că și la Generală 1, Generală 4 și Generală 5 sunt probleme cu încălzirea claselor. La Generală 5, în această dimineață sistemul de încălzire a funcționat pe modul manual.

 

Azi am mers în toate aceste școli și am măsurat temperatura. La Liceul de Muzică este bine: față de 16 grade ieri, astăzi sunt circa 22 de grade. La Generală 5, tot față de 16 grade ieri, astăzi sunt între 19 și 21.

 

Mai complicată este situația la Generală 1 și la Generală 4. Mâine dimineață, voi avea întâlniri la Primărie cu constructorii implicați și cu reprezentanți ai Delgaz, pentru a găsi de urgență soluții.

 

De la ora 14.00, voi participa la ceremonia de depunere a jurământului de către consilierii municipali și voi depune și eu jurământul de credință, conform legii.

 

Îi informez pe colegii din Primărie că toți oamenii harnici, pricepuți și determinați vor fi partenerii mei. Pentru restul, găsim soluții”, adăugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here