Ioan Turc

Ioan Turc, alături de liderii județeni Lorand Toth si Lorand Sas au format o alianță de dreapta, care răspunde ,,la așteptările conjudețenilor și bistrițenilor„!

În data de 3 august 2020 a avut loc, la Bistrița, anunțarea oficială a Alianței PNL-USR-PLUS!

,,Sărut mâna!

Bună ziua! Bine ați venit la conferința noastră de presă.

Este prima conferință de presă după ce restricțiile impuse de pandemie au intrat în vigoare, dar este un motiv binecuvântat!

Astăzi este o zi despre care bistrițenii își vor aduce aminte, cu plăcere. Astăzi este ziua în care PNL și USR-PLUS își dau mâna pentru a oferi județului și Municipiului Bistrița o alternativă de dezvoltare, bazată pe o administrare locală și județeană performantă!

PSD a arătat tot ceea ce poate. Cu voia bistrițenilor, cu voia conjudețenilor, PSD trebuie să plece în opoziție!

Alianța PNL-USR-PLUS este răspunsul pe care îl dăm zecilor de mii de bistrițeni și de conjudețeni, care, potrivit tuturor sondajelor de opinie, își doresc această formulă de solidaritate.

Vom aduce municipiul și județul în elita națională. Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor pentru Consiliul Județean, realizarea unei majorități PNL-USR-PLUS în Consiliul Județean, câștigarea Primăriei Municipiului Bistrița, realizarea unei majorități în Consiliul Local al Municipiului Bistrița și câștigarea orașelor, și a unui număr cât mai mare de comune!

Ne bazăm pe specialiștii din Partidul Național Liberal, din USR-PLUS, dar ne bazăm și pe oamenii care, cu siguranță, vor veni într-un număr mare alături de noi.„, a declarat Ioan Turc în conferința de presă!

Ioan Turc a declarat că, alături de toți colegii săi reuniți, vor face diferența după alegerile locale!

,,Împreună cu toți colegii noștrii reuniți, vom face diferența în perioada imediat următoare după alegerile locale.
Să ne ajute Bunul Dumnezeu într-un proiect greu,dar drept!
Vă mulțumesc!”, a adăugat acesta!

Această alianță, ,,care scoate la vedere denumirea tuturor celor 3 partide„, luptă pentru a îndeplini ,,așteptările bistrițenilor și conjudețenilor„.

,,Astăzi, la Bistrița, am parafat Alianța PNL-USR-PLUS, alături de liderii județeni Lorand Toth și Lorant Sas. Răspunzând unui deziderat exprimat de oamenii din municipiu și județ, am semnat un protocol de colaborare ce prevede susținerea reciprocă la alegerile locale.

Împreună vom învinge și vom împlini așteptările bistrițenilor și conjudețenilor. Doamne ajută!” A transmis Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

Ioan Turc, a declarat într-un interviu oferit pentru Pov21 Bistrița-Năsăud că ,,PSD se ascunde, de rușine se ascunde, să ne înțelegem bine, în spatele unei alianțe” și că ,,răspunsul nostru nostru la PSD sperăm să fie unul cât se poate de eficient.

Cum ați ajuns la această decizie, de a face o alianță cu USR-PLUS?

În primul rând, răspundem la ceea ce oamenii așteaptă. Toate sondajele de opinie au arătat faptul că biatrițenii, conjudețenii noștrii, își doresc o coalizare a forțelor de dreapta. În așa fel încât răspunsul nostru nostru la PSD să fie unul cât se poate de eficient.

Nu este o bătălie ușoară. Întotdeauna, când forțele se adună, puterea crește. Este altruist ceea ce spun acum, dar repet, nu am făcut nimic altceva decât să răspundem la așteptările conjudețenilor și bistrițenilor!

Credeți că celelalte partide o să facă și ei o alianță sau o să reacționeze cu ceva?

În momentul de față avem un PSD care se ascunde, de rușine se ascunde, să ne înțelegem bine, în spatele unei alianțe, și-mi scapă denumirea, și avem această alianță de dreapta PNL-USR-PLUS, o alianță care scoate la vedere denumirea tuturor celor 3 partide, pentru că nouă nu ne este rușine, pentru că suntem reprezentanții acestor partide, așa cum e PSD, se rușinează de el însuși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here