Ioan Turc
Ioan Turc

Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a luat-o din nou la pas prin oraș pentru a descoperi problemele cetățenilor, dorind să le remedieze. Acesta a descoperit că Piața Independenței Nord trebuie neapărat modernizată, căci astfel comercianții de legume-fructe, puțini oricum la număr, sunt în continuă scădere în ceea ce privește vânzările.

Nu au fost uitați nici locuitorii de pe străzile Împăratul Traian și Panait Cerna, căci Ioan Turc are în plan să aducă la Bistrița un model de oraș cu administrație liberală.

 

,,Am mers și în Piața Independenței Nord, unde m-am întâlnit cu puținii comercianți de legume-fructe, fiindu-le unic cumpărător înainte de lăsarea serii. Din păcate, întreaga zonă este în paragină, împrejmuită cu niște grilaje de parcă ar fi perimetru de detenție.

Am vorbit și cu oamenii care locuiesc în blocurile vecine și i-am asigurat că vom oferi un aspect civilizat acestui spațiu părăsit, unde numai comerț agroalimentar nu se poate face. Vom muta mesele pe locul în care se află acum o hidoasă fântână arteziană dezafectată, iar unde e actuala piață vom amenaja un părculeț modern.

Pe traseu am purtat discuții și cu concetățeni de pe străzile Împăratul Traian și Panait Cerna (zona Sens), cărora le-am expus soluțiile pentru dezvoltarea întregului cartier Independenței, pe modelul orașelor cu administrație liberală care au creat mici oaze de verdeață cu aparate fitness și facilități smart (prize USB și pentru trotinete sau biciclete electrice, Wi-Fi, stâlpi de iluminat cu LED etc.).

Și la Bistrița #SePoate!” a declarat Ioan Turc într-o postare pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here