Ioan Turc
Ioan Turc

Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a bifat zilele acestea pe lista vizitelor pe la societățile comerciale de succes, Grupul Teraplast, fiind cel mai mare producător de materiale pentru piața construcțiilor, cu un capital 100% românesc.

Afacerea s-a mutat de câțiva ani la marginea orașului, pentru a avea posibilitatea de a se extinde.

Ioan Turc a aflat în urma discuției cu angajații bistrițeni, faptul că este important modelul de management al grupului, ce se orientează spre creșterea sustenabilă, fiind total diferit de variantele neperformante. Acestea se centrează doar pe profit și cheltuirea inutilă a banilor.

,,Alexandru Stânean, directorul general al TeraPlast, ne-a expus și situația la zi: <<Niciodată platforma noastră nu a fost mai goală decât acum, ca urmare a comenzilor foarte mari pe care le avem. Din punctul nostru de vedere, aveți un guvern excelent, lucrurile se mișcă foarte bine în economie, ceea ce ne ajută mult>>.

TeraPlast rămâne exemplul cel mai bun că un parc industrial în afara Bistriței ar fi soluția care deschide cele mai mari oportunități de dezvoltare a unui business.” a transmis Ioan Turc într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Ioan Turc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here