Ioan Turc
Ioan Turc

Ioan Turc s-a întâlnit și cu locuitorii din Slătinița, un cartier al Bistriței despre care acesta afirmă că e rămas în Evul Mediu, și nu are nicio legătură cu noțiunea de urbanism, dorind să aducă o schimbare.

Candidatul din partea PNL la Primăria Bistrița le-a promis că lucrurile se vor îndrepta pe drumul cel bun, după ce se va schimba administrația PSD, care timp de 12 ani i-a ignorat pe localnici, cu toate că sunt puși să plăteasca taxe și impozite.

Cum e posibil ca un cartier al Bistriței să nu aibă apă și oamenii să fie nevoiți să o aducă în bidoane de la mari distanțe pentru a se spăla sau pentru a adăpa animalele?

Nici cei care au fântâni nu stau mai bine la acest capitol, pentru că sunt la mâna Primăriei și nivelul apei este foarte scăzut în perioadele cu ploi puține, plătind cu 60 de lei cisternele ce completează deficitul de apă.

De asemenea, oamenii s-au mai plâns de un aspect, și anume, absența unui punct sanitar, cu un medic și un asistent medical permanent, care să asigure tratamente de bază.

Ioan Turc este hotărât să schimbe viețile localnicilor din Slătinița, care s-au săturat de eternele minciuni ale vechilor administrații.

 

Sursa foto: Ioan Turc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here