Ioan Turc
Ioan Turc

Ioan Turc preia modelul clujenilor de parcuri smart și practice pentru cetățeni și își dorește să implementeze conceptul și la Bistrița.

După ce administrația de până acum a ales să toarne cauciuc și nisip în spațiile de joacă, Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, vrea ca orașul să beneficieze de frumusețea verdelui, iar parcurile care vor fi amenajate să cuprindă elemente smart.

„Nu cu mult timp în urmă, în această zonă, nu puteai păși din cauza noroiului. La o discuție cu Ovidiu Cîmpean, directorul Direcției Dezvoltare Locală și Management Proiecte din Primăria Cluj-Napoca, un specialist important al echipei primarului Emil Boc, am aflat ce modificări au fost aduse și ce a contat în procesul de îmbunătățire.

Printre elementele smart care mi-au atras atenția, se numără mobilierul urban, care-ți dă posibilitatea încărcării telefonului/ tabletei, irigarea automată cu senzori de umiditate, iluminatul public cu tehnologie LED și sistem de telegestiune și monitorizare, locurile de joacă pentru copii, spațiul de fitness și nu numai.

O zonă ce nu de mult era numai noroi, astăzi este unul dintre locurile în care clujenii aleg să se relaxeze.

Îmi doresc ca Bistrița noastră să aibă parte de astfel de locuri atent amenajate, dotate cu tehnologia corespunzătoare.

𝗦𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 și în #Bistrița!

Vă invit să aruncați o privire videoclipului de mai jos, unde este surprinsă atât locația, cât și discuția pe care am avut-o cu interlocutorul clujean.”, a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/videos/676881736237883/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here