șansa la viață
șansa la viață

Donează sânge și dăruiește cel mai prețios cadou – șansa la viață!

România are mare nevoie de donatori de sânge în acest moment, iar la nivel internațional există un consens asupra siguranței transfuziilor sanguine în circumstanțele actuale ale pandemiei cu noul coronavirus, dau asigurări Ministerul Sănătății și Observatorul Român de Sănătate, care desfășoară o campanie de informare în contextul epidemiei.

Daca sângele înseamnă viața, donarea înseamnă speranță. Jandarmii bistrițeni au arătat întotdeauna că sunt alături de oameni.

Jandarmii bistrițeni au organizat o campanie la nivelul județului prin care să salveze vieți în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița-Năsăud din strada Nicolae Bălcescu 11 A. În data de 15 și 16 iulie 2020.

Scopul campaniei naționale inițiată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română este să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că prin sângele donat pot salva viaţa unor semeni aflați în suferinţă.

Ținând cont de impactul pe care îl are o astfel de iniţiativă, jandarmii bistrițeni au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

DONEAZĂ SÂNGE ȘI TU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here