Jandarmii
Jandarmii

La finalul săptămânii trecute, jandarmii au verificat dacă locuitorii județului Bistrița-Năsaud repsectă măsurile de distanțare socială și purtarea măștii.

Astfel că, în urma acțiunilor desfășurate, s-au aplicat 13 sancțiuni pentru nerespectarea normelor stabilite în perioada stării de alertă

Un număr total de 65 de terase, zone de agrement și spații comerciale au fost verificate, fiind aplicate 7 amenzi în valoare de 3.050 lei și 6 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Jandarmii montani din Rodna, Piatra-Fîntînele și Colibița patrulează frecvent traseele turiștilor, pentru a-i informa și sprijini în cazul în care întâmpina probleme  ïn spațiul montan. În același timp au fost verificați, atât agenții economici, cât și turiștii în ceea ce privește respectarea măsurilor de prevenire impuse. 

 

Acțiunile jandarmilor continuă, iar aceștia vă îndeamnă să respectați cu strictețe măsurile impuse în această perioadă, pentru a evita creșterea numărului de infectări și îmbolăviri cu noul Coronavirus.

Aveți grijă de voi și cei dragi!

 

 

Sursa foto: Jandarmeria Bistrita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here