Rodna
Rodna

Totul a început din dorința și ambiția doamnei director, prof. dr. Ganea Nastasia Vali, care și-a propus în anul 2016 să transforme o școală gimnazială în școală profesională. Acest scop fiind atins s-a dorit mai mult pentru comunitate, respectiv transformarea școlii profesionale într-un liceu.

Rodna

Rodna

Timpul este prea lent pentru cei care așteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care muncesc pentru a-și materializa ambiția.

Surprizele se țin lanț la Liceul Tehnologic ,,Florian Porcius’’ Rodna!

 

Începând cu anul școlar 2020-2021, există o clasă de liceu, profil real, specializarea științe ale naturii. La acest profil vor studia 28 de elevi care vor fi îndumați de cadre didactice pregătite să-i formeze și să le fie alături pe parcusul celor patru ani care urmează.

„A educa” înseamnă a-ți desfășura activitatea sub semnul unor categorii morale determinându-i pe elevi să ia distanța critic față de atitudinile și performanțele proprii, devoltându-le aptitudinea de a stabili contacte pozitive și de a analiza critic propriile prejudecăți.

Profesorii de la Liceul Tehnologic ,,Florian Porcius’’ pregătesc elevii nu doar pentru carieră, ci și pentru viață.

Pentru că ambiția doamnei director nu are limite, tot la Rodna, de la începutul acestui an școlar va exista și învățământ postliceal, domeniul Sănătate și Asistență Pedagogică.        

Vor fi două clase, de câte 28 de elevi, aceștia având posibilitatea de a alege între două specializări: asistent medical generalist și asistent medical de farmacie.

Fiecare dintre cele două specializări dispune de laboratoare pentru practică, echipate cu toate dotările necesare și, deasemenea, de săli de clasă unde se vor desfășura cursurile.

Ambiția, perseverența, dorința de a evolua și de a face bine comunității sunt câteva dintre lucrurile care se regăsesc la Liceul Tehnologic ,,Florian Porcius’’ Rodna, o școală unde TOTUL E POSIBIL.                                                          


Felicitări, doamnă director Vali Ganea!                                                                                      

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here