Luni, în doar câteva minute de, lotul inițial de 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a tranșă a festivalului Untold s-a epuizat complet.

Persoanele care au optat pentru opțiunea Tichet de zi au avut privilegiul de a selecta ziua în care să se cufunde în experiența incredibil de uimitoare a festivalului, cu artiștii preferați. Prima etapă a vânzării biletelor pentru o singură zi la festivalul Untold a început luni exact la 14:00. Costul acestor bilete a fost de 69 de euro, fără taxe incluse. Din păcate, biletele s-au epuizat în câteva minute, așa cum au anunțat organizatorii.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare următoarea etapă a vânzărilor de bilete de o zi programată pentru iunie, abonamentele pentru festival sunt disponibile pentru cumpărare de pe site-ul oficial.

Săptămâna trecută, organizatorii Untold au dezvăluit line-up-ul pentru viitorul lor eveniment:

  • Joi, 3 august Ava Max și Bebe Rexha
  • Vineri, 4 august, va concerta Imagine Dragons, o trupă de rock alternativ.
  • Sâmbătă, 5 august, îi vor prezenta pe renumitul Martin Garrix, care deține titlul de DJ numărul unu, și pe Eric Prydz din Suedia, ambii incluși în line-up.
  • Duminică, 6 august, ultima zi a festivalului, fanii vor fi încântați să-l primească înapoi pe unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți la Cluj-Arena, Armin van Buuren. În aceeași seară, David Guetta va decora scena principală a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here