În Municipiul Bistrița, rata incidenței de infectare cu virusul Corona a reajuns din nou la pragul de 3/1000 de locuitori. Așadar, se vor reintroduce măsuri restrictive, precum închiderea localurilor și a cinematografelor, cât și purtatea obligatorie a măștii în toate spațiile publice deschise.

,,Se reintroduc măsuri restrictive în municipiul Bistrița!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat prin Hotărârea 5/11.01.2021 introducerea de măsuri restrictive pentru municipiul Bistrița, unde rata incidenței de îmbolnăviri cu CoVid-19 depășește pragul de 3/1000 locuitori.
Astfel, începând de mâine, 12 ianuarie a.c.:
– se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
– purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
– este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.” a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here