Gloria Bistrița
Gloria Bistrița

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, și președintele Consiliului de Administrație al CS Gloria 2018 BN. Ec. Teofil Cioarba au primit lotul de jucătoare al echipei Gloria Bistrița. Echipa va evolua în Divizia A.

Punem bazele viitoarei ,,Academii de handbal pentru juniori și tineret” și facem pași concreți, dând oficial  START proiectului Gloria Divizia A. Am văzut o echipă tânără, o pepinieră cu soluții de succes pentru echipa de Ligă Naţională a clubului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud„, a comunicat Emil Radu Moldovan.

Lotul de jucătoare al Gloriei Bistrița este antrenat de Mihaela Evi si coordonat de Claudiu Evi!

,,Antrenate de prof. Mihaela Evi și coordonate de prof. Claudiu Evi, handbalistele din noua echipă de Divizia A a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud vor face cu siguranță performanță.”, a adăugat Emil Radu Moldovan.

Președintele Consiliului județean Bistrița-Năsăud susține echipa Gloriei Bistrița!

,,Noi vom depune toate eforturile necesare pentru ca voi să evoluați și în curând să vă regăsiți în prima echipă. De voi depinde doar munca și dorința de a fi în „prima linie”.
Vă mulțumesc, pentru că ați ales să veniți la noi, la CS Gloria 2018 BN, spor la muncă, în cantonament și abia așteptăm să vă vedem pe teren.
Nu în ultimul rând, mulțumesc profesioniștilor prof. Mihaela și Claudiu Evi, cei mai titrați antrenori din țară la nivel de junioare, că au ales județul nostru pentru a realiza un proiect unic, cel mai puternic centru de juniori din România”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

 

Sursa foto: Facebook – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here