Sigmir

Lucrările care vizează amenajarea străzii Secundare nr. 7 din Sigmir vor fi gata în cel mult două săptămâni, a anunțat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Edilul Bistriței a efectuat astăzi o vizită pe șantierul acestei străzi.

„Am fost azi în localitatea componentă Sigmir, pentru a vedea stadiul lucrărilor de amenajare a străzii Secundare nr. 7. Proiectul cuprinde asfaltarea străzii pe o lungime de 312 metri și o lățime de 7 metri, cu 11 locuri de parcare în zona căminului cultural, dar și realizarea acceselor la proprietăți. Totodată, e prevăzută asigurarea scurgerii apelor, cu șanturi dalate și podete, inclusiv construirea unui nou pod peste pârâul Măgherușului, din structură flexibilă de oțel ondulat profil închis. Majoritatea intervențiilor s-au efectuat deja. Executantul LDP SA a încheiat asfaltarea cu stratul de uzură, urmând ca, în maxim două săptămâni, după unele rectificări, amenajarea spațiilor verzi și realizarea marcajelor rutiere, obiectivul să fie finalizat”, a precizat primarul.

Ar putea fi o imagine cu drum

Ar putea fi o imagine cu natură, copac şi drum

Ar putea fi o imagine cu drum

Ar putea fi o imagine cu copac, drum şi natură

Ar putea fi o imagine cu stând în picioare şi drum

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi drum

Proiectul de amenajare a străzii Secundare nr.7 este finanțat din bugetul local, valoarea totală a investiției fiind de 970.310 lei cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here