Piste pentru Cicliști
Piste pentru Cicliști

Iubitorii de sport se pot bucura de faptul că au început lucrările pentru proiectul ,,Piste pentru Cicliști”!

Lucrările la primul tronson: Drumul Dumitrei Vechi-Eroilor-Romană- Dimitrie Cantemir, au început!

Proiectul a costat 4,5 mil. de euro, unde 28 de străzi vor avea 26 de km de piste pentru biciclete,iar alături de ,,Linia Verde” și ,,Axa Decebal-A.Mureșanu-Năsăudului” vor pune la dispoziție o rețea de peste 50 de km de piste!

Piste pentru Cicliști

,,Acest proiect, în valoare de 4,5 mil. de euro, finanțat pe fonduri europene, înseamnă 26 de km de piste pentru biciclete pe 28 de străzi din oraș, care alături de „Linia Verde” și „Axa Decebal-A. Mureșanu-Năsăudului” vor pune la dispoziția bistrițenilor o rețea de peste 50 de km de piste.”, a comunicat Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița, într-o postare pe Facebook!

În doi ani de zile, Bistrița va fi un oraș mai puțin poluat,mai frumos și mai verde!

,,În doi ani vom avea un oraș mai aerisit din punct de vedere al traficului, mai puțin poluat, mai frumos și mai verde, această rețea de piste de cicliști încurajând folosirea bicicletei în detrimentul autoturismului personal și totodată un stil de viață sănătos și activ.”, a adăugat Cristian Marius Niculae.

Piste pentru Cicliști

Piste pentru Cicliști

Firma care se ocupă de aceste lucrări este o companie locală, cu angajați bistrițeni. Acest lucru duce la întărirea mediului economic din Bistrița!

Sursa foto: Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here