Visul lor este să rămână până la capăt! Aseară au trăit pentru prima dată emoțiile unei întâlniri live, în care spectatorii din fața televizoarelor au vibrat și simțit emoția odată cu jucătorii, în fiecare clipă.

Noaptea trecută a început cu o confruntare incredibilă, când cei patru concurenți de la Survivor 2023 au dat totul pe pistă, confruntându-se cu ploaia, lipsa hranei și oboseala acumulată după traseele extenuante și solicitante. Cu răbdare, experiența traseelor și dorința pentru trofeu, Dan Ursa și Andrei Krișan s-au luptat până la pragul epuizării, în timp ce Dan a reușit să câștige cel mai râvnit colan de imunitate al sezonului.

Consiliul de administrație din noaptea ia pus pe cei trei jucători rămași la vot public. Carmen, Alexandra și Andrei așteaptă decizia publicului în mijlocul suspansului creat de prima transmisie în direct a sezonului. Telespectatorii s-au hotărât: Alexandra Ciomag este jucătoarea care a părăsit jocul cu o zi înainte de finală.

Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan se luptă în cel mai puternic joc al acestui sezon. Cine va fi campionul ediției de anul acesta? Cine va pleca acasă cu 100.000 de euro și titlul de Survivor? Răspunsul este tot mai aproape! Astăzi este finala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here