Mâine, 28.04.2021 se deschide un centru de vaccinare la Leoni – sunt deja pregătite dozele Pfizer.

Este vorba de un flux de vaccinare amenajat în cadrul Leoni Wiring Systems, companie care are în prezent un număr de 4885 angajați activi. Activitatea din cadrul centrului de vaccinare va fi coordonată de un medic, cu care compania are contract pentru activitatea la cabinetul de Medicina Muncii, iar din echipă fac parte două asistente medicale și un registrator.

Prefectul Stelian Dolha împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Anca Andrițoiu, au fost prezenți astăzi, 27 aprilie, într-o vizită de lucru desfășurată în cadrul noului centru, unde va fi administrat vaccinul Pfizer.

Activitatea de vaccinare a angajaților Leoni va începe în 28 aprilie a.c., începând cu ora 10.

Leoni a fost prima companie din județul Bistrița-Năsăud care și-a exprimat dorința de a înființa un flux de vaccinare pentru angajații săi, declarând că doar prin participarea activă la procesul de vaccinare al personalului societății poate contribui la lupta împotriva CoVid-19, gest care va avea cu siguranță un impact pozitiv în comunitate.

Pe lista companiilor din județ care doresc amenajarea unor fluxuri pentru angajați se numără și RAAL și Teraplast.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, autoritățile pregătesc amenajarea unor centre drive-through, care vor fi anunțate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here