E o treabă faină să faci parte din comunitate și să dai un exemplu pozitiv. Și ce exemplu e mai bun, decât să protejezi natura? Pe lângă asta, din acțiunile de voluntariat înveți mereu lecții. Din asta, e să fii un om echilibrat și modest. Niciodată nu vei vedea un om orgolios, arogant, să strângă gunoaie, pentru nimic în lume. Când îți iei din timpul tău să faci ce nu fac alții, fie din rușine, aroganță, sau simplă lene, dai dovadă de trăsături faine. O contra-revoluție în temă de valori sociale a spiritului tinerilor, din ce în ce mai absenți în comunitățile de care aparțin. Cu noi începe schimbarea și dacă nu ne dăm noi interesul, nu și-l dă nimeni.”, a declarat un voluntar.

Mâine de la ora 17:00, tinerii echipei Asociația Creative Ideas of Youth People to Society se pregătesc pentru a porni într-o drumeție în Pădurea Codrișor care are scopul de a o curăța de peturi, pungi, ambalaje și alte lucruri lăsate la voia întâmplării în natură.

Ca și punct de întâlnire, e Sala Polivalentă (intrarea sportivilor).

Frumoasa acțiune va dura undeva la două ore, după care tinerii se vor întâlni în jurul focului pentru „a frige ceva în băț”.

Sperăm să fi și tu acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here