„Mama” se numește noua melodie a Alexandrei Buburuzan în colaborare cu Paul Morar.

O melodie care te „unge pe suflet” scrisă de Alexandra, iar linia melodică de asemenea este compusă de ea.

„Melodia „Mama” a luat naștere într-o seară când mi-au venit în minte primele versuri. M-am trezit repede și le-am notat pe telefon. Nu a durat mult timp și am compus linia melodică care s-a dovedit extrem de potrivită versurilor. După primele versuri celelalte au curs ca un izvor de inspirație fără să depun prea mult efort. Mereu mi-am dorit o melodie care să cuprindă acest subiect pentru că e unul divin și special.”, ne-a povestit Alexandra.

Piesa este înregistrată la Paul Morar la studio o dată cu melodia „Cu sufletul ti-am spus da.”

„Eu colaborez de mult timp cu el, pe partea de studio. E un om profesionist, care mereu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. I-am trimis melodia înainte, pentru a concepe orchestrația și a rămas impresionat de acest cântec. L-a ascultat continuu vreo două seri și s-a decis să îmi propună să o înregistrăm împreună ca duet. Am acceptat imediat și rezultatul final se pare că se bucură de succes, ceea ce mă face să fiu extrem de fericită.

Pentru mine această melodie reprezintă o filă din „Cartea mea de vizită”. Sunt sigură că acest cântec va spune multe lucruri în timp și faptul că este compus de mine în întregime îl face și mai special. Am plâns atunci când l-am înregistrat, plâng și acum când văd rezultatul final. Emoția sentimentelor pentru mama sunt extrem de mari și la fel de intense ori de câte ori îl ascult, iar videoclipul făcut de Mihai Oros exprimă exact ce mi-am dorit.”, a mai spus artista.

Dacă vreți să aflați mai multe lucruri despre Alexandra, puteți să citiți un interviu interesant chiar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here