Viceprimarul orașului Năsăud, timp de 4 ani, a fost ales în prima întâlnire a noului Consiliu Local, cu unanimitate de voturi.

Această funcție a fost ocupată de un membru al Partidului Național Liberal, Marius Bodea.

,,Am încredere că alături de noul viceprimar, Marius Bodea, împreună cu toți colegii din primărie și din Consiliul Local vom pune interesele năsăudenilor pe primul loc.

NĂSĂUDUL înainte de toate! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a comunicat Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud!

Marius Bodea a absolvit Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea”, din Cluj Napoca. Viața academică a urmat același traseu, finalizând studiile universitare la Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu“- Pedagogia Artei, specializarea Pictură monumentală și religioasă.

A activat ca manager de producție în industria textilă, iar experiența celor trei ani de muncă pe această nişă l-a făcut să conștientizeze ce înseamnă cu adevărat munca în echipă, că fiecare om contează, că în afara unei ierarhizări clare și bine delimitate sunt lucruri mult mai importante: implicarea, înțelegerea, comunicarea și nu în ultimul rând respectul celui de lângă noi, indiferent de treapta ierarhică pe care se află.

,,Vreau să le mulțumesc năsăudenilor pentru susținerea și votul acordat în 27.09.2020. Năsăudeni, vă asigur toată implicarea, deschiderea, transparența, comunicarea, precum și de înțelegerea și respectul fiecăruia. Am convingerea că în această formulă, cu o echipă tânără, determinată, bazată pe unitate, sinceritate, valori morale și principii sănătoase, vom reuși să realizăm tot ce ne-am propus. Năsăudul poate să ajungă la standardele europene!” A declarat viceprimarul orașului Năsăud, Marius Bodea, pentru POV21BN.

#Năsăudul la alt nivel.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here