Alina Gavrilă este mama unui băiețel de 2 ani, iar în puținul timp pe care îl are liber realizeză mărturii handmade pentru diverse evenimente.

Pasiunea pentru handmade a descoperit-o în urmă cu 5, 6 ani.
Atunci când la botezul băiețelului său a oferit invitaților un model de mărturii făcut chiar de ea.

Un gest care a fost foarte îndrăgit de toată lumea și atunci și-a dat seama că ar putea să facă lucrul acesta și pentru alții.

A decis să-și facă o pagină de Facebook unde a postat mai multe modele de mărturii, astfel oamenii au putut apela la serviciile ei.

Mărturiile sunt modul prin care mirii de exemplu dacă sunt oferite la nuntă, le mulțumesc invitaților pentru faptul că au fost alături de ei și doresc ca prin această mărturie să-și aducă aminte de ei.

Am întrebat-o pe Alina cum se realizează aceste mărturii:

„Realizarea unei cutiuțe durează în medie 10-15 min, depinde de ce vrea clientul, momentan nu am foarte multe modele disponibile, având în vedere situația în care ne aflăm.

Fiecare mărturie e diferită, fiecare client are o tematică sau vrea altceva, însă foarte puțină lume apreciază valoarea unui produs handmade.

Majoritatea clienților își aleg unul din modele prezentate pe pagina de facebook, la care mai adaug sau schimb câte ceva.

În viitor o să fac și alte modele, cu sticluțe de vin/șampanie și alte surprize, sper să revină la normal desfășurarea evenimentelor.”

O cutie de mărturii poate să conțină un borcănel cu migdale glazurate, bomboane de ciocolată, jelly beans, săculeți de lavandă, raffaello.

ATENȚIE! Toate produsele conțin urme de iubire și pasiune!

Minunatele produse pe care le realizează Alina le puteti găsi pe pagina de facebook Mărturii Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here