masajul
masajul

Domide Alexandra este omul din spatele masajelor profesioniste ale rodnenilor. De mai bine de 5 ani, aceasta profesează ca tehnician maseur în Rodna și reușește să aducă un zâmbet pe buzele localnicilor, înlăturându-le durerile. Cu forțe proprii, aceasta și-a întemeiat o afacere din această pasiune, reușind să îmbine utilul cu plăcutul.

masajul

Înaite să își descopere pasiunea pentru masaj, Alexandra a lucrat ca asistentă la secția urgențe.

Însă, adrenalina și stresul acestei slujbe nu au adus și satisfacția pe care o căuta. Atunci a încercat să caute un alt job care să îi ofere oportunitatea de a ajuta oamenii.

masajul

Astfel, a ajuns la meseria de tehnician maseur.

După 2 ani petrecuți în Austria, unde a început să practice, s-a întors la locurile natale. Începutul a fost mai greu, dar bine-venit. Datorită unei mătuși, a reușit să creeze un brand personal în Rodna. Aceasta i-a oferit un spațiu în care a reușit să își creeze o listă de cliente, astfel consolidând bazele afacerii sale, în care a investit inițial 100.000 lei.

Din fondurile proprii a reușit să își amenajeze un spațiu pentru a amenaja un adevărat salon de masaj.

masajul

masajul

Acum clienții ei se pot bucura de un spațiu de așteptare sau de o sală dotată cu un pat de relaxare. De asemenea, în paralel cu firma pe care și-o clădea, a studiat nutriția pentru a le oferi clienților doritori, o adevărată experiență spre sănătate. Printre cele mai apreciate tipuri de masaje regăsite în salonul Alexandrei sunt: masaj terapeutic, cu trimitere de la doctor, masaj relaxant, masaj general, masaj cu lumânare caldă, masaj cu bambus, împachetare cu ciocolată etc.

Programul de lucru al acesteia începe de la ora 9 și se termină la ora 18, uneori putând depăși această oră.

În funcție de masajul dorit, timpul acordat unui singur client poate ajunge și la 1 oră și jumătate. De multe ori, oamenii vin cu familia, iar asta îi poate acoperi o zi întreagă. Dar totul este făcut din pasiunea de a-i ajuta pe alții să se trateze sau să se relaxeze. Acesta este și motivul pentru care un masaj costă 50 lei.

masajul

Nu toată lumea își poate permite un masaj, dar toată lumea merită unul.

Astfel, dacă printre clienți se află persoane în vârstă care nu își permit, Alexandra se oferă cu mare drag să le ajute. Pentru ea un tratament făcut la timp contează mai mult decât banii. De multe ori întâlnește oameni care își întârzie tratamentul din diverse motive, iar recuperarea durează mai mult decât ar trebui.

S-a dovedit de-a lungul anilor că toate persoanele, indiferent de locul de muncă, birou sau timpul petrecut în picioare, au nevoie de masaj terapeutic cel puțin la spate. Cu cât stai mai mult la birou sau în picioare, contracturile musculare sunt primele care ne dau bătăi de cap, fiecare meserie având o poziție vicioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here