Accident
Accident

În timp ce repara mașina, un bărbat din localitatea Cireșoaia și-a pierdut viața. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

La locul accidentului s-a deplasat modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean.

Din primele informații, victima este inconștientă. Intervenția este în dinamică. ISU BN

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate în protocolul de resuscitare, astfel că echipajul cu medic a fost nevoit să declare decesul la locul accidentului.

La locul solicitării a aterizat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, solicitat imediat după apelul pe numărul unic de urgență 112.

,,La fața locului, în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în varstă de 46 de ani, din Cireșoaia, în timp ce efectua reparații sub un autoturism, ar fi fost surprins și accidentat de caroseria acestuia.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.” – Conform unui comunicat IPJ BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here