Un modul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului a intervenit astăzi în localitatea Rusu Bârgaului la un accident rutier unde un autoturism a părăsit partea carosabilă. La accident au participat două persoane care au părăsit autoturismul, ne transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Una dintre victimele de la accident, o persoană de sex feminin, a fost transportată la spital. Aceasta prezintă un traumatism craniocerebral și un traumatism lombar.

UPDATE:

Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că pe DN17 în localitatea Rusu Bârgaului, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Capu Câmpului, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a ajuns într-un șanț, transmite Inspectoratul Județean de Poliție.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here