Pentru a sărbători ridicarea restricțiilor privind COVID-19, Pensiunea Iris Beclean organizează petrecerea Mask Off, sâmbătă, 19 martie, începând cu ora 20:00.

Ce mod mai bun de a sărbători eliberarea de restricții decât cu o petrecere până în zori? DJ Sergio și MC Damian vor întreține atmosfera pentru toți cei aflați acolo. Biletele pentru fete sunt 10 lei, iar pentru băieți 20 de lei.

Locul în care te așteptăm să te deconectezi de rutina zilnică și să te relaxezi cu adevărat! Fie că vii la Pensiunea Iris pentru o zi sau pentru un prânz, o escapadă de weekend sau o vacanță de familie, proprietarii se vor asigura că vei avea o experiență personalizată și vei petrece momente memorabile.

Dacă intenționați să organizați evenimente private și corporate, un training pentru angajați sau o prezentare pentru partenerii de afaceri, ori să serbați, să petreceți un eveniment într-o locație specială, Pensiunea Iris va fi locul pe care-l căutați. Aceasta este o destinație extrem de solicitată pe tot parcursul anului, astfel încât o rezervare făcută din timp vă asigura locul pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

Ești pregătit de petrecere? Dă click aici pentru video-ul de prezentare.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here