Accident
Accident

Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervin la un caz medical – copil in vârstă de 16 ani inconștient, localitatea Lunca Ilvei.

Timp de mai bine de o oră echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decesul la fața locului.

„În această dimineața, polițiștii au fost semnalați prin apel la 112, despre faptul ca o persoană a fost găsită inconștientă in Lunca Ilvei.

Un minor de 16 ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliu a fost găsit în stare de inconștiență de către un vecin.

În urma intervenției echipajelor de prim ajutor și efectuării manevrelor de resuscitare, a fost din păcate constatat decesul minorului.Polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale, trupul tânărului fiind transportat la secția prosectura a spitalului.

Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi împrejurările în care minorul a decedat, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.”, conform unui comunicat IPJ BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here