Veste bună pentru șoferii din Bistrița. Vizibilitatea va fi una mai bună acum, deoarece merele care erau amplasate pe mijlocul drumului pe Bulevard, vor fi mutate.

Struții au fost mereu o atracție pe copii, dar acum copiii se vor putea bucura mai mult ei, aceștia vor fi mutați la grădinițe.

Ioan Turc: „Merele și struții din Bistrița au primit, azi, mai multă atenție decât în toate mandatele celor care le-au amplasat cândva. Mai întâi, merele vor merge la „recondiționare” și apoi vor fi montate în locuri din care să nu obtureze în vreun fel vizibilitatea participanților la trafic. Cât despre struți, vor primi o destinație mult mai potrivită, fiind direcționați către grădinițele din municipiu, unde copiii ieșiți în curte să se joace le-ar putea aprecia mai bine estetica.

În ce privește mașinile abandonate, am cerut directorului Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei, Ioan Crețiu, să efectueze un inventar al acestora, pentru a se elibera zone diverse ale orașului de relicve auto. Totodată, continuă operațiunea de identificare și înlocuire a becurilor arse, fiind solicitată să intervină firma care, conform contractului, asigură mentenanța iluminatului public din Bistrița.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here