Lanțul de cafenele Meron va ajunge și în județul Bistrița-Năsăud. Un coffee shop Meron ar putea fi deschis în curând și la Bistrița, după cum anunță reprezentanții companiei care se pregătesc să de noi investiții în 6 orașe din țară.

„Suntem Meron și ne-am propus să vă oferim un boost de energie pentru întreaga zi: arome îmbietoare, companie plăcută și un scurt remeinder că viața este despre acest moment. Numele nostru are rădăcini grecești și înseamnă „zile”. Este motivul pentru ca ne dorim să vă modelăm în fiecare zi cu echilibru și bună dispoziție”, spun cei de la Meron.

Compania fondată de clujeanul Bogdan Ciocian are momentan 10 cafenele în întreaga țară, ultimul coffeeshop fiind inaugurat la Oradea după o investiție de peste 100.000 euro.

Lanţul de cafenele, estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 4 milioane euro, cu 60% peste nivelul din 2019, pe baza planurilor de extindere atât la nivel na­ţio­nal, cât şi internaţional.

Cei de la Meron anunță că până la finalul anului au în plan să deschidă cafenele și în Bistrița, Timișoara, Sibiu, Brașov și București.

Lanțul de cafenele Meron, înființat la Cluj, se extinde și la Brașov în acest an. Investiția medie se ridică la 100.000 de euro - Biz Brasov

Cine semnează designul celor mai frumoase localuri din Cluj? Stăm de vorbă cu designerul Cosmin Todor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here